Current track

Title

Artist

Background

Brattholmen skule vann dagens 12-rette finale etter to spennande timar på sentertorget. På delt 2. plass kom Foldnes og Ågotnes, medan Kolltveit (som vann i fjor) kom på 3. plass. Kunnskapskonkurransen for 7. klassetrinn starta i haust og alle dei 17 barneskulane i Øygarden kommune har vore med. Før siste spørsmål kunne alle fire skulane […]

Ågotnes Skule gikk i kveld videre til finalen i 12-rette konkurransen vår. I tillegg gikk Brattholmen videre som den beste 2 plassen. Dette ble bestemt via trekning mellom Danielsen og Brattholmen som var de to lagene som gjorde det best av de som kom på 2 plass i semifinalene. Neste konkurransedag er 9 mars hvor […]

Foldnes Skule gikk i kveld videre til finalen i 12-rette konkurransen vår. Neste konkurransedag er 22 februar hvor de siste 3 semifinalistene skal kjempe om den tredje plassen i finalen.

Kolltveit Skule gikk i kveld videre til finalen i 12-rette konkurransen vår. Neste konkurransedag er 08 februar hvor de 3 neste semifinalistene skal kjempe om den andre plassen i finalen.

Skulene Brattholmen, Skålevik, Follnes og Toftøy gjekk i kveld videre til semifinaler i 12-rette konkurransen vår. Skulene Ulveset, Bjorøy, Hjelteryggen og Knappskog er dessverre ute av årets konkurranse. Som vanleg var det kjempefin innsats av skulane som var med. Neste konkurransedag med semifinaler vert over nyttår.

Skulene Danielsen, Skogsvåg, Ågotnes og Stranda gjekk i kveld videre til semifinaler i 12-rette konkurransen vår. Skulene Tjeldstø, Landro, Spildepollen og Rong er dessverre ute av årets konkurranse. Som vanleg var det kjempefin innsats av skulane som var med. Neste konkurransedag vert 16 november hvor de 8 siste skulane skal kjempe om dei siste 4 […]

Brattholmen og Toftøy skule gjekk i kveld videre til kvartfinaler i 12-rette konkurransen vår. Kolltveit og Hjelteryggen skule er dessverre ute av årets konkurranse. Som vanleg var det kjempefin innsats av skulane som var med. Neste konkurransedag vert utpå nyåret.

12-rette konkurransen er i gang igjen, no med 7. klassingar i aksjon. Foldnes skule vann sin omgang mot Landro, medan Skogsvåg skule tok seieren mot Skålevik. Begge omgangane vart ikkje avgjort før siste spørsmål, så her var det lite som skilde laga. Gratulerer med strålande innsats til alle dei flinke elevane som var med.

Køene på Sotra og i Bergensområdet har tatt seg opp igjen etter skolenes høstferie, og Trafikkradioen på Radio Sotra er tilbake igjen med daglige livesendinger hver morgen (kl 07:00 – 09:00) og ettermiddag (kl 15:00 – 17:00) på hverdager hvor vi følger trafikken tett for å holde deg oppdatert på trafikkbildet. Kjør forsiktig!

Ågotnes skule vinnarar av 12-rette konkurransen! Endeleg, over eit år etter at vi skulle ha finalen i 12-rette konkurransen kunne vi i dag kåre vinnarskule. Finalen skulle eigentleg vore 14. mars i fjor, men det var den helga pandemien sette eit bråstopp for det meste. Nå har 6. klasse elevane blitt 7. klassingar og skal […]


  • Pages

  • 1