Nye regler for innringing
 
Klikk her for å se stort bilde (W.0)  X  (H.0) .
 
 

Fra oktober er vi dessverre nødt til å innføre strengere regler på hvem som kan delta på konkurranser, hilsener og ønskeplater på alle våre program.

Det er nå kun de som støtter Radio Sotra via Grasrotandelen eller som Jubileumsstøttis som kan ringe inn. Alle er selvfølgelig hjertelig velkommen til å høre på, men skal de ”sette oss i arbeid” så må de altså støtte oss.

Radio Sotra har de siste årene gått med underskudd, og dette ser også ut til å bli tilfelle i 2012. Dersom vi ikke klarer å snu denne trenden er det fare for at vi må skjære kraftig ned på vår programvirksomhet. Vi er nødt til å få driften i balanse. Radio Sotra er i utgangspunktet veldig forsiktig med pengebruken, og derfor er det lite kostnader vi kan kutte uten at dette vil gå utover programvirksomheten vår. Selv om Radio Sotra er mye basert på dugnadsarbeid så koster det faktisk å ha sendinger, og det er derfor vi nå ber om litt støtte fra våre lyttere slik at vi unngår å komme opp i en situasjon der mange av radioens program kan forsvinne.   

Den aller beste måten en kan støtte Radio Sotra på er via Grasrotandelen. Dersom en ikke har mulighet til dette kan en bli Jubileumsstøttis.