Radio Sotra sine trafikkamera
No kan du sjølv sjå korleis trafikken er på riksveg 555 på strekninga frå Bildøy til Drotningsvik. I tillegg vil det kome eit kamera til om nokre veker som viser trafikken på austsida av Kolltveit-tunnelen. Legg desse webadressene inn som favorittar på pc’en, mobilen og nettbrett og du vil med eit enkelt tastetrykk sjå trafikkflyten heile døgeret. Eit lite tips: Når du har fått opp eit kamerabilde kan du trykke nede i høgre hjørnet for å stort bilde.

Straumsundet bru :  
http://kamera1.harddisk.no/      

Straume :                 http://kamera2.harddisk.no/       

Sotrabrua:                http://kamera3.harddisk.no/       

Drotningsvik          http://kamera4.harddisk.no/
Kolltveittunnelen:    http://kamera5.harddisk.no

Samleside 4 kamera (kun for PC): 

http://allekamera.harddisk.no/

     

 

26.03.2013
 
Trekning blant grasrotmedlemmer
Radio Sotra har i dag hatt en trekning blant våre grasrotmedlemmer. Disse fem har vunnet hver sitt gavekort på kr. 1.000 fra Sartor Storsenter: Gretha Andersen - Loddefjord, John Håkonsund - Steinsland, Gunnhild Dale - Rong, Britt Iversen – Straume og Linda Margrethe Hatleli Pettersen – Straume. Vi gratulerer så mye. 
24.12.2012
 
Radio Sotra treng din støtte
Du kan støtte Radio Sotra på to måtar. Enten ved å bli grasrotgivar via Norsk Tipping. Les meir på www.grasrotandelen.no. Dette er for deg ein gratis måte å støtte radioen på.

Eller du kan bli JUBILEUMSSTØTTIS. Eit støttemedlemskap kostar 150 kr. eller 250 kr. for eit familiemedlemskap. Du kan betale inn til: Radio Sotra, Postboks 128, 5341 Straume  Konto: 3628.07.27665   Merk innbetalinga med jubileumsstøttis.  

Dei som støttar Radio Sotra via grasrotandelen eller jubileumsstøttemedlemskap blir med på diverse trekningar vi skal ha framover.
20.10.2012
 
Nye regler for innringing

Fra oktober er vi dessverre nødt til å innføre strengere regler på hvem som kan delta på konkurranser, hilsener og ønskeplater på alle våre program.

Det er nå kun de som støtter Radio Sotra via Grasrotandelen eller som Jubileumsstøttis som kan ringe inn. Alle er selvfølgelig hjertelig velkommen til å høre på, men skal de ”sette oss i arbeid” så må de altså støtte oss.

Radio Sotra har de siste årene gått med underskudd, og dette ser også ut til å bli tilfelle i 2012. Dersom vi ikke klarer å snu denne trenden er det fare for at vi må skjære kraftig ned på vår programvirksomhet. Vi er nødt til å få driften i balanse. Radio Sotra er i utgangspunktet veldig forsiktig med pengebruken, og derfor er det lite kostnader vi kan kutte uten at dette vil gå utover programvirksomheten vår. Selv om Radio Sotra er mye basert på dugnadsarbeid så koster det faktisk å ha sendinger, og det er derfor vi nå ber om litt støtte fra våre lyttere slik at vi unngår å komme opp i en situasjon der mange av radioens program kan forsvinne.   

Den aller beste måten en kan støtte Radio Sotra på er via Grasrotandelen. Dersom en ikke har mulighet til dette kan en bli Jubileumsstøttis.

20.10.2012
 
Vinnere Grasrottrekning 1. september
Radio Sotra har i dag hatt ein trekning blant dei som støttar oss via Grasrotandelen. Johannes Boga på Steinsland vant weekendopphold for to på Brakanes hotell i Ulvik. I tillegg vant desse fem kvar sine VIP kort som kan brukast på Sotra kino når den opnar på Sartor Storsenter hausten 2014: Kristine Sara Hætta på Lokøy, Karin Thomassen på Brattholmen, Sølvi Mjelde på Ågotnes, Signe Sæle på Rong og Kjellaug Hellebø på Steinsland. VIP kortet gjeld for 2 stk. og betyr at ein kan gå gratis på alle førestillingar i eit halvt år. Vi gratulerer så mykje alle vinnarane. Vi kjem til å ha fleire trekningar utover hausten. Visst du har lyst til å støtte Radio Sotra via Grasrotandelen (det er heilt gratis for deg) så kan du lese meir på: www.grasrotandelen.no 
09.01.2012
 
På lufta igjen
Då er Radio Sotra endeleg på lufta igjen etter at eit kraftig lynnedslag sette ein stopp for sendingane våre i over ei veke. Telenor har framleis ikkje funne alle feilane på sendarlinje som Radio Sotra disponerar, så førebels er det ein "mellomløysing" vi sender på, men det fungerar heldigvis.
27.08.2012
 
Radio Sotra framleis ute av drift
Det kraftige lynnedslaget sist laurdag har gjort omfattande skader på mykje utstyr i sendarhytta på Bildøyfjellet og på linjene fram til sendaren. Radio Sotra er difor framleis ikkje på lufta etter lynnedslaget. Dersom alt går som vi håpar er radioen i gang igjen i løpet av fredag eller laurdag, men vi kan dessverre ikkje garantere dette.
23.08.2012
 
Vinnere grasrottrekning mandag
Osvald Hammersland på Hammersland, Else Larsen på Foldnes, Torhild Waktskjold i Fyllingsdalen, Arnlaug Spilde I Spildepollen og Anny Judith Nordtveit på Kolltveit har alle vunnet hver sine to billetter til Leonard Cohen konserten på Koengen. Oddvar Bjarne Eide i Sandviken og Turid Karin Sangolt har vunnet hver sine to billetter til Bjørn Eidsvåg konserten på Kystmuseet. Vinnerne har fått beskjed. Vi graulerer. Neste trekning blant de som støtter radioen via grasrotandelen blir 1. september. da skal det bl.a. trekkes et weekendopphold på Brakanes hot. i Ulvik. Husk å gi oss i radioen beskjed visst du melder deg inn som grasrotmedlem i Radio Sotra slik at du blir med på trekningene vi skal ha utover...
20.08.2012
 
Trekning Grasrotandelen

Radio Sotra har hatt første trekning blant våre grasrotmedlemmer. Kjell Arne Børnes på Førde og Bodil Aleksandersen vant kvar sine to billettar til Vamp konsert på Panorama hotell. Vi gratulerer. Neste trekning blir 20. august, då skal det delast ut billettar både til Bjørn Eidsvåg konsert på Kystmuseet og Leonard Cohen konsert på Koengen.

08.06.2012
 
Bli JUBILEUMSSTØTTIS i Radio Sotra

1. september fyller Radio Sotra 25 år. No kan du bli JUBILEUMSSTØTTIS. Eit støttemedlemskap kostar 150 kr.  eller 250 kr. for eit familiemedlemskap. Du kan betale inn til: Radio Sotra, Postboks 128, 5341 Straume  Konto: 3628.07.27665   Merk innbetalinga med jubileumsstøttis.  Våre jubileumsstøttisar vil bli med på diverse trekningar vi skal ha utover hausten.

08.03.2012